ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Η ιστορία του Σωματείου
στην περιοχή

Να βάλουμε χρώμα στα ασπρόμαυρα όνειρα μας

Kάτω από το εαρινό σεληνόφως του 2012, οι συναστρίες στις αρχές μιας περίεργης δεκαετίας φαίνεται είχαν αποφασίσει κάτι ΚΑΛΟ. Κάτω από το ομιχλώδες πέπλο μιας χειμωνιάτικης νύχτας και υπό τον ήχο αγαπημένων μουσικών ακουσμάτων στημένοι στο ξύλινο μπαρ του μικρού καφέ συνευρέθηκαν 3 άτομα που ελάχιστες φορές είχαν βρεθεί και οι 3 μαζί.

Η απόλυτη αφοσίωση του ενός στο άθλημα του μπάσκετ από τότε που θυμόταν τον εαυτό του μαζί με την απέραντη τρέλα του άλλου ήταν τα βασικά συστατικά στοιχεία της χημικής ένωσης που λίγους μήνες αργότερα θα έπαιρνε και όνομα «Πάνας Κανδήλας». Πάνω σε αυτή την χημική ένωση οι δεσμοί έγιναν τόσο ισχυροί που καθορίζουν από τότε τη δομή και τις ιδιότητες του Πάνα.

Θα μπορούσαμε να πω ότι ήταν ένα συνοικέσιο που προέκυψε από τύχη, αλλά όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, στον δρόμο έγινε ο μεγάλος έρωτας.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα όνειρά μας δεν έχουν χρώματα. Υποστηρίζουν ότι κυριαρχεί το άσπρο και το μαύρο. Η υπόθεση αυτή για μας σηκώνει πολλή κουβέντα…

Στόχος μας ήταν να βάλουμε χρώματα σε αυτά που ονειρευόμασταν. Και το καταφέραμε… Ξέρουμε πλέον πως είναι το έγχρωμο όνειρο και δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Το μάτι μας ξεχωρίζει ποιος βλέπει έγχρωμα και ποιος ασπρόμαυρα όνειρα.

Βάλτε χρώμα στα όνειρα σας… αξίζει!!!

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Η ομάδα μας αγωνίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης. Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι που κοσμεί την πόλη, χωρητικότητας 1200 θέσεων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπάσκετ και βόλεϊ.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί και το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Τρίπολης για τις ακαδημίες του. Την χρονιά 2017-2018 έγιναν προπονήσεις και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Λεβιδίου δίνοντας την δυνατότητα σε παιδιά που ζουν σε μη αστικές περιοχές να μαθαίνουν τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.

 
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ