ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Φιλοσοφία μας

Είμαστε λάτρεις του αθλητισμού… είμαστε λάτρεις των ομαδικών αθλημάτων… είμαστε λάτρεις του μπάσκετ!

Ο στόχος όλων, όχι μόνο των μελών της διοικούσας επιτροπής, αλλά κι όλης της οικογένειας του Αθλητικού Σωματείου του ΠΑΝΑ είναι η διάδοση του αθλήματος στην πόλη της Τρίπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Όλες μας οι προσπάθειες συγκλίνουν στην εξασφάλιση δύο σημαντικών προϋποθέσεων:

  • Η μετάδοση στους νέους και νέες των ιδανικών και των αξιών του αθλητισμού, η ατομική και ομαδική τους βελτίωση, η κοινωνικοποίηση, το παιχνίδι και η σταδιακή ενσωμάτωση στην οικογένεια του ΠΑΝΑ.
  • Η λειτουργία των ακαδημιών αλλά και όλων των άλλων τμημάτων θέλουμε να κινείται σε πρότυπες διαδικασίες ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα αξιόμαχη που θα εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης στα μπασκετικά δρώμενα της Πελοποννήσου και θα αποτελεί παράδειγμα και κίνητρο για όλους

Πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα! Τίποτα από τα παραπάνω δε θα είναι εφικτό εάν η προσπάθεια δεν είναι κοινή... Διοίκηση, προπονητές βοηθητικό προσωπικό, και κυρίως γονείς μπορούμε και πρέπει να εργαστούμε μαζί!

Θέλουμε τη βοήθεια όλων!
karta-emproskarta-piso
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιώργος Μίχας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής


Το ταξίδι συνεχίζεται! Από το 2013 μέχρι και σήμερα, αγωνιζόμαστε καθημερινά με το ίδιο μεράκι και το ίδιο πάθος! Απώτερος στόχος μας να αναδείξουμε τον ερασιτεχνικό μπάσκετ από την αθλητική του αλλά και την κοινωνική του διάσταση καθώς και τo πραγματικό νόημα και την κουλτούρα του να είσαι μέλος μιας παρέας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καθιερωθούμε ως αξιόλογη ομάδα στην Ένωση Κεντρικής και Νοτίου Πελοποννήσου και να δημιουργήσουμε μία από τις καλύτερες σχολές και ακαδημίες μπάσκετ στην Πελοπόννησο με πρότυπο να βγάλουμε παίκτες και παίκτριες με τις σωστές αξίες του Αθλητισμού.

Γενικός Αρχηγός


Τεχνικός Διευθυντής


Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων


Έφορος Τμημάτων


Κώστας Αναστασίου

Μέλος


ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ